E-commerce Digital Day. Новини інтернет-торгівлі від лідерів українського ринку 02/12/2020

До списку новин
E-commerce Digital Day. Новини інтернет-торгівлі від лідерів українського ринку

Ніша e-commerce стабільно зростає і набирає обертів. Глобальний локдаун і закриття офлайн точок продажів ще більше підбадьорили нішу інтернет-торгівлі. За статистикою - кількість покупок в інтернеті в 2021 досягне 17,5% від загальних роздрібних продажів, а в 2023 році 22% всіх покупок здійснюватимуться онлайн.

Як утримати і збільшити свою частку продажів в інтернеті? Як залишитися "на плаву" в цей непростий для економіки час? Як заощадити, але в той же час не втратити в якості? І, головне, як знаходити і утримувати своїх клієнтів під час жорсткої конкуренції?

Приєднуйтесь 11 грудня до безкоштовної онлайн-конференції E-commerce Digital Day, щоб дізнатися відповіді на всі ці питання від лідерів інтернет-торгівлі України.

Ми зібрали 14 спікерів з ТОП-компаній українського ринку інтернет-торгівлі. Представники Shafa.ua, Eldorado, Фокстрот, INTERTOP, Kasta, Prom.ua, Decathlon Ukraine, Zakaz.ua і інших компаній на реальних прикладах - кейсах і особистому досвіді розкажуть, як їм вдається переживати цей непростий рік, з чим вони зіткнулися вже і що очікують в 2021 році. Ми побачимо глобальне дослідження ринку e-commerce з прогнозами на наступний рік від засновника академії WebPromoExperts, Антона Воронюка.

Інформація з особистого досвіду наших спікерів буде корисна всім, хто пов'язаний з нішею інтернет-торгівлі. Особливо для власників і керівників інтернет-магазинів, представників онлайн- і офлайн рітейлу, великих постачальників товарів і інтернет-маркетологів.

Отримайте 8 годин реальних спостережень і точних досліджень. Вони дадуть можливість тверезо оцінити умови, в яких доведеться працювати в 2021 році, побудувати грамотну стратегію просування, познайомитися з ефективними інструментами, техніками і методами пошуку і утримання клієнтів, дозволять уникнути ризиків і помилок.

Приймайте участь в будь-якому зручному для вас форматі:

Безкоштовно - в режимі реального часу онлайн з можливістю задати питання лектору в прямому ефірі, корисними чек листами від лекторів і подарунками від спонсорів.

Або дозвольте собі дивитися доповіді в будь-який зручний час - купуйте запис конференції за 500 грн до 11 грудня (800 грн в день івенту) і додатково отримаєте запис попередньої конференції Retail Digital Day.

Реєструйтеся на конференцію за посиланням. Поспішайте зайняти своє місце!

В рамках виставки пройде 2-денна конференція, на якій виступлять понад 30 спікерів з більш ніж 20 країн світу
Міжнародна виставка дачного благоустрою та банної індустрії
З 16 по 17 лютого 2022 року у Міжнародному виставковому центрі пройде найбільша виставка нерухомості в Україні