5 готових котеджних містечок поблизу озер, рік і водойм (Київська область) 23/10/2019

До списку новин
5 готових котеджних містечок поблизу озер, рік і водойм (Київська область)

Продовжуємо тему кращих котеджних містечок, розташованих у мальовничих місцях Київської області. Для сьогоднішньої статті був відібраний ТОП-5 ідеальних КМ, які перебувають поблизу водойм і відрізняються вдалим розташуванням. За допомогою представленого списку інвесторам буде простіше підібрати необхідний тип нерухомості з урахуванням бюджету, інфраструктури та облаштування прибудинкової території.

Якщо ви втомилися від міської метушні, поганої екології і смогу, то саме час подумати про переїзд у передмістя усією родиною. Об'єкти з мальовничою природою, озером або річкою гарантують тишу, мають масу локацій для сімейного відпочинку, пляжі, ігрові майданчики, лаунж-зони і т.д.

Кращі котеджі комфорт-класу

Це величезний проект, який поки включає 41 ділянку з котеджами площею 200-300 м2. Інвесторів котеджне містечко приваблює наявністю озера та забудованої набережної поблизу, а також концепцією селища в цілому. Будинки тут обладнані по типу американської нерухомості: нерухомість побудована в єдиному архітектурному стилі, є широка дорога для машин, тротуари, газони і висаджені молоді дерева. Відмінності між котеджами помітні переважно у розмірах і плануванні, а ще колірній гамі.

Перевага «Грін Таун» полягає в близькості КМ до столиці з боку Голосіївського парку. При бажанні власники швидко доберуться до Києва. Також на закритій території передбачені: фітнес-клуб, спа-салон, приватний дитсадок, тенісний корт, магазин з натуральними продуктами та багато чого іншого. Мешканцям не доведеться відчувати дискомфорт від заміського життя, а ще не потрібно витрачати час на дорогу до мегаполіса. Основні об'єкти соціально-побутового призначення розташовані під рукою.

Сучасні котеджі перебувають на березі річки та привертають увагу покупців модерновим дизайном фасаду. Забудовник пропонує клієнтам на вибір вілли різної площі. Головною особливістю став стилістичний прийом друге світло. За допомогою цього простого рішення вдалося досягти відмінного освітлення будинків, створити незвичайний інтер'єр та екстер'єр, а також забезпечити відмінне місце для відпочинку всією родиною. Влітку та взимку домочадці зможуть насолоджуватися навколишньою природою і облаштуванням прибудинкової території.

А ще проект розташований недалеко від північного в'їзду в столицю. При бажанні інвестори зможуть доїхати до мегаполісу на особистому автомобільному транспорті або автобусі. На території також працює власна служба по обслуговуванню сантехніки. Стороннім для в'їзду необхідно буде пройти контроль на КПП.

Кращі котеджі бізнес-класу

Цей шикарний проект припаде по душі тим, хто мріяв жити в оточенні води і змушений часто вибиратися до Києва для рішення робочих або повсякденних завдань. Котеджне містечко перебуває всього в 9 км від столиці, його територія припускає цілих 20 га обладнаного простору і власний ландшафтний парк. Девелопер пропонує кілька класів вілл – комфорт, бізнес і еліт. Хоча за вартістю навіть таунхауси відносяться до типу нерухомості вище за середнє. За 165 м2 клієнтам доведеться заплатити від 3 млн гривень, що по кишені тільки дуже заможним українцям.

До переваг селища відноситься дотримання єдиного стилю в дизайні фасадів, наявність охорони, човнової станції, прогулянкових зон і упоряджених пляжів. Також для надійності котеджів і таунхаусів будівельна компанія використовувала технологію гідронамиву території. Це запобігає підмиванню фундаменту річковими водами, забезпечуючи будівлі максимальну надійність. Покупцям не потрібно самостійно хвилюватися про можливі проблеми або довговічність котеджів.

У Вишеньках перебуває ще один прекрасний проект поблизу водойми, який ідеально підходить для великих родин, молодят або літніх людей. За ціною, розміром і дизайном будинки розраховані на інвесторів з різними вимогами до рівня комфорту та планування. Починається вартість об'єктів від 5 млн гривень і може досягати 35 млн за об'єкт площею майже 600 м2, басейном і величезною прибудинковою територією.

Zoloche розрахований на людей винятково з високим рівнем достатку і пропонує відповідні зручності. Тут передбачений тенісний корт, яхт-клуб і місця для зберігання водного транспорту, ресторани, фітнес-центри, спа-салони, а також салони краси. Додатково покупці зможуть залишати особистий транспорт на відкритій парковці або у гаражі на дві машини. При виборі об'єкта інвестор уточнює подібну можливість за власним розсудом.

Для дітей на території передбачена школа з п'ятьма різними віковими групами, інтерактивні класи, спортивні зони та багато чого іншого.

Кращі котеджі класу еліт

Елітне котеджне містечко перебуває між Дніпром і більш дрібною річкою. За рахунок такого розташування мешканцям відкривається чудовий вид і з'являється в кілька разів більше можливостей для відпочинку. Проект КМ передбачає: наявність власного причалу і набережної, освітлених стежок на території, ігрових і спортивних майданчиків, місце для посадки гелікоптера, піщаний пляж, басейн загального користування і індивідуальні басейни поруч із деякими віллами.

Ще однією перевагою селища є те, що житлові будинки розташовані серед багаторічних хвойних і листяних рослин. Це створює більше тіні та надає КМ особливу атмосферу. Також покупці отримують не тільки водойму поблизу, але й зможуть насолоджуватися чистим повітрям і насолоджуватися густими зеленими насадженнями. Далеко не всі котеджні містечка поблизу води можуть похизуватися тим самим. Звичайно прибудинкову територію і ділянки загального користування засаджують новою зеленню вже після здачі об'єкта.

 

Вас також може зацікавити:

На чому можуть заощаджувати забудовники при будівництві котеджу

5 ідеальних лісових і зелених котеджних містечок Київської області

ТОП-5 котеджних містечок з ремонтом «під ключ»

Які котеджі завжди залишаються у тренді: висновки експертів

Чи слід проводити реконструкцію старого котеджу або краще купити новий?

В рамках виставки пройде 2-денна конференція, на якій виступлять понад 30 спікерів з більш ніж 20 країн світу
Міжнародна виставка дачного благоустрою та банної індустрії
З 16 по 17 лютого 2022 року у Міжнародному виставковому центрі пройде найбільша виставка нерухомості в Україні