ТОП-5 кращих котеджних міст передмістя Львова 04/12/2019

До списку новин
ТОП-5 кращих котеджних міст передмістя Львова

Мешканці великих міст втомилися від постійної метушні, несприятливої екології та туристів поблизу. От чому усе більше львів'ян прагнуть перебратися ближче до мальовничої природи і тиші. При цьому інвестори не прагнуть повністю відмовлятися від розвиненої інфраструктури Львова.

Покупці йдуть на компроміс і обирають для життя котеджні містечка у передмісті. Так власники заміських котеджів закривають відразу 2 мети – поліпшують умови життя і можуть швидко дістатися до мегаполіса для вирішення повсякденних завдань. До того ж, вартість будинку у КМ трохи нижче ціни будинків у межах міста.

Цей новий об'єкт розташований недалеко від межі міста. Звідси до центральної частини Львова всього 10-11 км, тому люди з машиною не будуть відчувати проблем. Головний плюс проекту полягає у невеликій ділянці землі, де можна облаштувати сад або зону відпочинку. Також проекти передбачають будівництво капітального гаража.

Дизайн дуплексів теж на 100% відповідає очікуванням сучасної людини: зовнішні стіни утеплені пінопластом і оздоблені у приємній колірній гамі (молочний, графітний, коричневий), для огородження терас використовується дерево та скло, у якості альтанки теж використовуються конструкції з деревини. Дах покривається металочерепицею, на даху обов'язково є мансардне вікно, а на вікнах монтуються широкі і панорамні склопакети.

Вілли підключені до централізованого водопостачання, газифіковані та до них підведене світло. Однак замість централізованої каналізації будівельна компанія використовує септик, який нічим не поступає по якості загальній каналізаційній мережі.

Із цього котеджного містечка добиритися до центру міста помітно довше. Однак відстань окупається вкрай вдалим розташуванням. Будинки «Брюховель» звели безпосередньо поблизу Брюховецького лісу. Мешканці цілий рік зможуть насолоджуватися чистим і ароматним повітрям, відправлятися на пікніки, велопрогулянки або пробіжки. Ще одна первага – близькість природного заповідника «Розточчя» і Брюховецького форту.

Власники транспортних засобів зможуть доїхати до межі Львову за 5 хвилин, відстань до межі становить близько 8 км. Також в 30 метрах від об'єкта розташована зупинка громадського транспорту. На дорогу до потрібної точки мегаполісу знадобиться близько 30-40 хвилин навіть на автобусі. При необхідності власники зможуть легко використовувати місцеву інфраструктуру. Аптеки, школа, дитсадок і магазини перебувають у межах 600-800 метрів.

А якщо недостатньо грошей на котедж еліт-класу або повноцінний заміський будинок, можна звернути увагу на даний проект. Він включає 18 таунхаусів площею 145 м2, які за ціною обійдуться дешевше квартири у самому серці Львова.

 Забудовник пропонує типові об'єкти з автономним водопостачанням, біосептіком, закритим подвір'ям, утепленням фасаду і опаленням за допомогою електричного котла або теплового насоса. Для кожного власника передбачений власний вхід у будинок, паркомісце для однієї машини і величезний майданчик для відпочинку на даху.

На задньому дворі інвесторам доступно 2,4-4,5 соток землі, обгородженої від сусідів дерев'яним парканом та оснащеної вуличним освітленням. Тут мешканці можуть спорудити дитячий ігровий майданчик, організувати літню обідню зону, облаштувати місце під робочі завдання або куточок для відокремленого відпочинку.

Це містечко бізнес-класу звели недалеко від реліктового лісу, безлічі природних об'єктів і облаштували для комфортного життя людей різного віку. Поблизу є джерела, упоряджені пляжі і стежки для прогулянок серед високих дерев.

Девелопер зробив усе можливе, щоб власники змогли насолоджуватися проживанням у «Форест Парк Клуб Ресорт» протягом усього року. От чому для збереження тепла холодною зимою стильні фасади будинків утеплені товстим шаром пінопласту. Для опалення у кожному житловому будинку встановлений газовий або твердопаливний котел (на вибір покупця). Каналізація і водопостачання тут централізоване, тому проблем з обслуговуванням інженерних систем не виникне.

Навіть вибагливі люди будуть задоволені внутрішньою інфраструктурою у кроковій доступності. Тут передбачені дитячі і спортивні майданчики, обладнані ігрові зони. Ще недалеко розміщені кафе, ресторани, зупинка громадського транспорту та інші об'єкти соціально-побутового призначення.

Для автовласників на ділянці передбачене величезна зона паркування з охороною і відеоспостереженням. Тротуари відділені від під'їзних доріжок бордюрами, так що пішоходи та водії не зустрічаються один з одним. Ще мешканцям доступний цілодобовий сервіс. Можна замовити послуги домробітниці, помічників по будинку або садівників.

Це містечко відноситься до класу бізнес, привертає увагу близькістю соснового лісу та високим рівнем безпеки. На вибір інвесторів представлені варіанти житла площею 144-225 м2. Прилегла територія облагороджена стежками, під'їзними доріжками для авто, бордюрами і парканами з дерева, каменю і живоплотами.

Оскільки у кроковій доступності розкинувся недоторканий ліс, власники котеджів зможуть відправлятися туди на прогулянки разом з дітьми або чотириногими домашніми улюбленцями. По периметру девелопер встановив відеоспостереження, також на ділянці є охорона і ви можете бути повністю певні у збереженні особистого майна.

Девелопер потурбувався про комфорт. Доріжки вимощені плиткою яка не ковзає, а для зберігання авто передбачені капітальні гаражні бокси. Також тут є місця відпочинку для дорослих і дітей, а сторонні проїжджають на територію через шлагбаум.

Відстань до міста становить 3 км. На громадському або особистому транспорті доїхати до Львову можна за 5-10 хвилин.

 

Вас також може зацікавити:

Який дизайн інтер'єру найкраще вибрати для котеджу?

На чому можуть заощаджувати забудовники при будівництві котеджу

Які котеджі завжди залишаються у тренді: висновки експертів

Котедж на схилі: перевага або недолік

Авторський або типовий проект будинку: що вигідніше

В рамках виставки пройде 2-денна конференція, на якій виступлять понад 30 спікерів з більш ніж 20 країн світу
Міжнародна виставка дачного благоустрою та банної індустрії
З 16 по 17 лютого 2022 року у Міжнародному виставковому центрі пройде найбільша виставка нерухомості в Україні